VIP
Joy* Day by Day
Toepassing • Joy*day by day

 

Wie eenmaal een 'Blue Chip' heeft gezien, is verkocht. Voor zo'n mini vlinderstruik met een zomer lang heerlijk geurende, blauwpaarse bloemen, is altijd wel een plaatsje te vinden. Het struikje is geschikt voor in grote en kleine tuinen, als potplant dichtbij huis of als vak- en taludbeplanting. Weinig zorg en veel plezier. Joy* day by day.

Dichtbij genieten

Geniet dicht bij huis van een 'Blue Chip' in pot. Met of zonder tuin: op het balkon, terras of de patio. Drie zomermaanden lang, van juli tot september, zitten er geurende blauwpaarse pluimen aan, die als een magneet vrolijk dansende vlinders naar zich toe trekken. Zo'n stukje natuur dicht bij huis is ook heel leuk voor kinderen.

Paradepaardje in de tuin

De compacte Buddleja 'Blue Chip' is een paradepaardje voor grote en kleine tuinen. Het mini vlinderstruikje staat mooi in een gemengde border met vaste planten.
'Blue Chip' is ook heel geschikt voor het beplanten van vakken en taluds. Er is maar weinig onderhoud nodig en de struikjes geven veel kleur in de zomermaanden.
Een ideale plant voor wie graag veel vlinders in de tuin wil. Ook de bijen, waar we zuinig op moeten zijn, komen graag langs om van de nectar te eten. Zo is genieten wel heel gemakkelijk!